«Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έγινε τσιφλίκι ιδιωτών» : Γρηγόρης Σερέτης, Δήμος Κυριλίδης

Ο Δήμος Κυριλίδης, Μηχανικός Περιβάλλοντος και Γεωτεχνολογίας, μίλησε στον Focus FM 103.6 και στην εκπομπή “Κόντρα στο σύστημα” με τον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη.

focusfm.gr
4 Νοεμβρίου 2025, 20:09
«Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έγινε τσιφλίκι ιδιωτών» : Γρηγόρης Σερέτης, Δήμος Κυριλίδης

Αναφέρθηκε σε ακίνητο που βρίσκεται στο Δήμο Σκύδρας και επρόκειτο να αξιοποιηθεί απο αγροτικό συνεταιρισμό της περιοχής στον οποίο είχε παραχωρηθεί από το 1968. 

Το εν λόγω ακίνητο – που είχε και τεράστιο εξοπλισμό – μετά από ανάκληση το 2021 πέρασε στην κυριότητα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στη συνέχεια μετά από αυτοψία που έγινε διαπιστώθηκε ότι τελικά αξιοποιείται από επιχείρηση η οποία μάλιστα είναι άγνωστο αν έχει άδεια λειτουργίας και κανείς δεν γνωρίζει αν υπάρχει μίσθωμα για τη χρήση του ακινήτου και που πηγαίνει αυτό το μίσθωμα.    

Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση στο ηχητικό που ακολουθεί: