Ένας 41χρονος από το Ηράκλειο Κρήτης έχασε εντελώς ξαφνικά τη ζωή του το απόγευμα της Κυριακής, 23 Νοεμβρίου, παίζοντας ρακέτες σε παραλία του Καρτερού.
Συγκεκριμένα γύρω στις 16:00, o 41χρονος ένιωσε αδιαθεσία καθώς έπαιζε ρακέτες στις εγκαταστάσεις του πρώην ΑΚΤΗ στην Αμνισσό και κάθισε σε μια καρέκλα. Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα patris.gr, αφού πήρε κάποιες ανάσες, σηκώθηκε και πήγε στα ντους για να ρίξει νερό στο πρόσωπό του, όπου και κατέρρευσε.
Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφθασε στο σημείο, δεν πρόλαβε να επέμβει καθώς ο 41χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.
Το τραγικό περισατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια λουόμενων και θαμώνων που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο άτυχος άνδρας έφυγε από την ζωή έτσι ξαφνικά.



