Βίντεο που εντόπισαν οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία της 38χρονης Βρετανίδας φέρεται να καταγράφει τις κινήσεις του 26χρονου Αφγανού μετά το έγκλημα
Στο υλικό, ο 26χρονος εμφανίζεται στο κέντρο της Αθήνας να παραλαμβάνει μια μεγάλη βαλίτσα και να τη μεταφέρει στον δρόμο, σαν να επρόκειτο για έναν ταξιδιώτη που απλώς κουβαλούσε τα προσωπικά του αντικείμενα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ωστόσο, στη βαλίτσα είχε τοποθετηθεί η σορός της 38χρονης Ελίζαμπεθ Ρος, λίγο μετά τη δολοφονία της.
Υπενθυμίζεται ότι η σορός της γυναίκας είχε εντοπιστεί το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Ιουλίου, μέσα σε βαλίτσα σε εγκαταλελειμμένο χώρο στην Κυψέλη. Παρά την προχωρημένη σήψη, οι αρμόδιες υπηρεσίες κατάφεραν να εντοπίσουν αξιοποιήσιμα δακτυλικά αποτυπώματα, μέσω των οποίων ταυτοποιήθηκε το θύμα.

Σε βάρος του Αφγανού σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.



