Υπουργικό συμβούλιο σήμερα στη σκιά των συλλαλητηρίων

Η γραμμή Μητσοτάκη πριν τις μεγάλες συγκεντρώσεις για το έγκλημα στα Τέμπη

focusfm.gr
26 Φεβρουαρίου 2025, 09:52
Υπουργικό συμβούλιο σήμερα στη σκιά των συλλαλητηρίων

Προπαραμονή των μαζικών συλλαλητηρίων της Παρασκευής για την μαύρη επέτειο του εγκλήματος των Τεμπών και στο Μέγαρο Μαξίμου οι συσκέψεις είναι πυρετώδεις.

Το χαρτί της «αποσταθεροποίησης» που έπαιξε η κυβέρνηση καθώς και η στρατηγική της έντασης όχι μόνο δεν είχε αποτελέσματα αλλά αντίθετα, μετατράπηκε σε μπούμερανγκ. Σήμερα στις 11:30 θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, το Υπουργικό Συμβούλιο ώστε να δοθεί η γραμμή διαχείρισης του κλίματος δυσαρέσκειας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να εξηγήσει στους πολίτες ότι συμμερίζεται απόλυτα το αίτημα για αλήθεια και δικαιοσύνη. Στη γραμμή Μητσοτάκη νωρίτερα σήμερα στο Mega

ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως: «η δουλειά της πολιτείας είναι να δίνουμε απαντήσεις. 

Στο Μαξίμου έχει ξεκινήσει και μια προετοιμασία για την περίοδο από την Παρασκευή και μετά. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια σειρά υπουργών θα κληθεί τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή να εμφανιστεί στα ΜΜΕ, σε κανάλια και ραδιόφωνα, μεταφέροντας το κυβερνητικό στίγμα, το οποίο θα είναι στη γραμμή της σημερινής εισήγησης του πρωθυπουργού.