Στο Εφετείο ο Δημήτρης Λιγνάδης

Δικάζεται εκ νέου για τρεις βιασμούς ανήλικων αγοριών

focusfm.gr
18 Ιουνίου 2026, 09:24

Στο Εφετείο της Λουκάρεως μετέβη λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της Πέμπτης (18.06.2026) ο Δημήτρης Λιγνάδης, προκειμένου να ξεκινήσει η δίκη σε βάρος του, σε δεύτερο βαθμό.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, Δημήτρης Λιγνάδης ο οποίος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 12 χρόνια με αναστολή για δύο βιασμούς, βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με την πιθανότητα αυστηρότερης ποινικής μεταχείρισης.

​Το δικαστήριο έκανε δεκτή την εισαγγελική έφεση κατά την αρχική απόφαση, με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος να δικάζεται εκ νέου για τρεις βιασμούς ανήλικων αγοριών.

Σήμερα, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο αναμένεται να αποφασίσει σχετικά με το αίτημα της υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη για διορισμό ειδικού ψυχολόγου ή ψυχιάτρου ως πραγματογνώμονα, με σκοπό να αξιολογηθεί η ψυχική κατάσταση και η αντιληπτική ικανότητα των καταγγελλόντων.

'; var d = f.contentWindow.document; d.open(); d.write(html); d.close(); })();