Επιβάτης έβγαλε όπλο και απείλησε οδηγό λεωφορείου επειδή προσπέρασε τη στάση του

Το λεωφορείο ήταν γεμάτο επιβάτες

focusfm.gr
25 Ιουνίου 2026, 08:22

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Νίκαια – Πέραμα, όταν ένας επιβάτης φέρεται να απείλησε τον οδηγό με όπλο επειδή δεν σταμάτησε σε στάση που είχε ήδη προσπεράσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, ο άνδρας επιθυμούσε να αποβιβαστεί στην περιοχή Καζάνια, ωστόσο δεν είχε πατήσει εγκαίρως το κουμπί «στοπ» προκειμένου να ενημερώσει τον οδηγό για τη στάση του.

Όταν το λεωφορείο πέρασε το σημείο, ο επιβάτης άρχισε να χτυπά επίμονα το κουδούνι και να ζητά από τον οδηγό να σταματήσει άμεσα. Εκείνος συνέχισε κανονικά την πορεία του, οπότε ο άνδρας έβγαλε όπλο και επιχείρησε να απειλήσει τον οδηγό του λεωφορείου.

Το περιστατικό προκάλεσε πανικό στο εσωτερικό του λεωφορείου, το οποίο εκείνη την ώρα ήταν γεμάτο επιβάτες.

Λίγο αργότερα ειδοποιήθηκαν οι αρχές, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη. Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα, ενώ εξετάζονται όλες οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν.

'; var d = f.contentWindow.document; d.open(); d.write(html); d.close(); })();
";var d = f.contentWindow.document; d.open(); d.write(html); d.close(); })();