Ηράκλειο: Νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης-Κακοποιούσε από τα 5 της, την ανήλικη αδερφή των φίλων του

focusfm.gr
18 Νοεμβρίου 2022, 17:50
Ηράκλειο: Νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης-Κακοποιούσε από τα 5 της, την ανήλικη αδερφή των φίλων του

Στον εισαγγελέα διαβιβάστηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε και ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες από την Ασφάλεια Ηρακλείου που αφορά έναν 25χρονο σήμερα Ηρακλειώτη ο οποίος από το 201

2 βίαζε την μικρή αδερφή των δύο φίλων του, όταν ο φερόμενος ως δράστης ήταν 15 ετών και η ανήλικη μόλις 5 ετών.
Η καταγγελία άρχισε να διερευνάται από την αστυνομία όταν τον περασμένο Αύγουστο η 51χρονη μητέρα του κοριτσιού ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι από το καλοκαίρι του 2012 έως το καλοκαίρι του 2019 ένας 25χρονος Ηρακλειώτης, εκμεταλλευόμενος την φιλική σχέση που είχε με τους δύο γιους της, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης της, χωρίς τη συναίνεσή της.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι εξεταζόμενη η ανήλικη ανέφερε ότι ο φερόμενος ως δράστης σε μη προσδιορισθείσες χρονικές στιγμές, προχωρούσε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της , κατ’ εξακολούθηση, όταν ήταν οι δύο τους στο σπίτι.
Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, η πρώτη φορά που έγιναν οι πράξεις αυτές σε βάρος της ανήλικης ήταν το καλοκαίρι του 2012, όταν το κορίτσι ήταν πέντε ετών!
Το κορίτσι είχε πάει στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη και στην ολιγόλεπτη απουσία του αδερφού της, ο κατηγορούμενος την άρπαξε, την ακινητοποίησε και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.
Ακόμη, καταγγέλθηκε ότι προχώρησε σε παρά φύση συνουσία και δεν σταματούσε παρά το γεγονός ότι το παιδί του ζητούσε να σταματήσει, κλαίγοντας και φωνάζοντας.
Αρμόδιες πηγές αναφέρουν ότι το παιδί εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε την καταγγελία από την εξέταση που έκανε.

'; var d = f.contentWindow.document; d.open(); d.write(html); d.close(); })();
";var d = f.contentWindow.document; d.open(); d.write(html); d.close(); })();