Φρίκη στα Λιόσια: “Ο πατέρας μου πέθανε τον Φεβρουάριο, τον έτρωγαν τα σκουλήκια και αναγκάστηκα να τον κάψω” είπε ο 57χρονος

focusfm.gr
1 Ιουνίου 2024, 16:21
Φρίκη στα Λιόσια: “Ο πατέρας μου πέθανε τον Φεβρουάριο, τον έτρωγαν τα σκουλήκια και αναγκάστηκα να τον κάψω” είπε ο 57χρονος

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για την απανθρακωμένη σορό που βρέθηκε στα Άνω Λιόσια το βράδυ της Παρασκευής. Μιλώντας στους αστυνομικούς, ο γιός του απανθρακωμένου είπε ότι ο ηλικιωμένος είχε πεθάνει από τον Φεβρουάριο και γι’ αυτό τον λόγο τον έκαψε.

«Ο πατέρας μου πέθανε τον Φεβρουάριο. Δεν είχα χρήματα να τον θάψω και τον άφησα μέσα στο σπίτι πάνω στο στρώμα. Δεν άντεχα άλλο τη μυρωδιά και είχε γεμίσει και σκουλίκια. Έτσι τον έβγαλα στην αυλή για να τον κάψω. Δεν τον διαμέλισα, όπως τον “σβαρνούσα” με το στρώμα έφυγαν το κεφάλι και τα χέρια». Αυτή είναι η σοκαριστική κατάθεση του 57χρονου, στους αστυνομικούς για τη φρικαλέα υπόθεση στα Λιόσια σύμφωνα με έγκυρες πηγές του newsit.gr.

Οι αστυνομικοί σε αυτή τη φάση, εκτιμούν πως λέει την αλήθεια ωστόσο η νεκροτομή που θα γίνει στο απανθρακωμένο πτώμα και η έρευνα της Ασφάλειας και του κλιμακίου της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που αναζητούν στοιχεία μέσα στο σπίτι της φρίκης, θα ρίξει φως στην υπόθεση.

'; var d = f.contentWindow.document; d.open(); d.write(html); d.close(); })();
";var d = f.contentWindow.document; d.open(); d.write(html); d.close(); })();