Πέθανε «ξαφνικά» 55χρονη νοσηλεύτρια εν ώρα βάρδιας

Η γυναίκα κατέρρευσε ξαφνικά – Συγκλονισμένο το προσωπικό του νοσοκομείου

focusfm.gr
15 Ιουνίου 2026, 21:51
Νοσοκομείο “Ελπίς”: 12 εργαζόμενοι με εγκαύματα από λάμπες της χειρουργικής αίθουσας – Τι καταγγέλλουν

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει το Νοσοκομείο Ναυπλίου και την τοπική κοινωνία μετά τον αιφνίδιο θάνατο μιας 55χρονης νοσηλεύτριας το απόγευμα της Δευτέρας. Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε μέσα στον χώρο εργασίας της, την ώρα που η εκλιπούσα εκτελούσε κανονικά τα καθήκοντά της, προκαλώντας σοκ και βαθιά συγκίνηση στους συναδέλφους της.

Το περιστατικό συνέβη σε μια στιγμή που το νοσηλευτικό ίδρυμα αντιμετώπιζε μεγάλο όγκο δουλειάς και έντονη κινητικότητα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός, η άτυχη γυναίκα υπέστη καρδιακή ανακοπή την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη αυξημένη προσέλευση ασθενών στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών.

Μόλις η νοσηλεύτρια κατέρρευσε, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έσπευσε αμέσως στο σημείο. Οι συνάδελφοί της κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες ανάνηψης, προχωρώντας σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), όμως η 55χρονη δεν ανταποκρίθηκε και τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η απώλειά της έχει συγκλονίσει το προσωπικό, καθώς επρόκειτο για μια εργαζόμενη με πολυετή και συνεπή προσφορά στο δημόσιο σύστημα υγείας, η οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όσους συνεργάζονταν μαζί της.

Για τον επίσημο προσδιορισμό των αιτιών που οδήγησαν στην ανακοπή έχουν ήδη δρομολογηθεί οι απαραίτητες ιατροδικαστικές εξετάσεις και οι προβλεπόμενες υπηρεσιακές διαδικασίες, οι οποίες αναμένεται να ρίξουν φως στις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας.

'; var d = f.contentWindow.document; d.open(); d.write(html); d.close(); })();