Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο μια 21χρονη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε από την Πάρο τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/10), έπειτα από περιστατικό κατά το οποίο φέρεται να της χορηγήθηκε ουσία που χρησιμοποιείται ως «χάπι βιασμού».
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, η νεαρή γυναίκα βρίσκεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με το ιατρικό προσωπικό να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη σταθεροποίηση της κατάστασής της.
Για την υπόθεση έχει συλληφθεί στην Πάρο ο σύντροφός της, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο περιστατικό.
Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η 21χρονη περιήλθε σε αυτή την κατάσταση, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.
Πηγή:lawandorder.gr



